020 730 5100 info@prologuegroup.fi
Juho Räty
Juho Räty

CEO

044 252 0575
juho(at)prologuegroup.fi


Juho on teknologiasta innostunut yhteiskunnan kehitystä seuraava huippu tyyppi, joka johtaa pienellä ripauksella inttiä. Vapaa-ajalla Juho tykkää ratsastaa ja mökkeillä.

Riku Löppönen
Riku Löppönen

HR Director

040 066 9864
riku@prologuegroup.fi


Riku johtaa Prologue Groupin hallitusta henkilöstöjohtamisen rinnalla ja piristää kaikkien päivää pienillä faktoilla. Riku nauttii vapaa-ajalla ruoanlaitosta, matkustamisesta ja salilla käymisestä.

Emilia Joensuu
Emilia Joensuu

Marketing Director

040 823 9843
emilia(at)prologuegroup.fi


Aina iloinen ja pirteä Emilia vastaa Prologuen markkinoinnista ja tapahtumista. Emilia lukee vapaa-ajallaan paljon blogeja ja muoti on lähellä sydäntä.

Mikko Mars
Mikko Mars

Sales Director

045 262 7921
mikko(at)prologuegroup.fi


Mikko on asunut niin Kolumbiassa, Yhdysvalloissa kuin Suomessakin. Mikko on idearikas myyntijohtaja, joka harrastaa vapaa-ajallaan kalastusta, mökkeilyä ja ammuntaa.

Verkosto
Verkosto

Freelance

Verkostomme käytettävissä olevista Freelancereista on kuitenkin suuri, ja haluamme tarjota sen myös asiakkaidemme käyttöön. Oli sitten kyse valokuvaajasta, koodaajasta, videokuvaajasta, musiikintekijästä tai graafikosta, meiltä löytyy huippulahjakkaat nuoret tekijät!

Prologue Events Oy eli Prologue Group on vuonna 2016 perustettu markkinointiin ja sosiaalisen median sisällön tuottamiseen erikoistunut yritys, jonka kotipaikkakunta on Helsinki.

Prologue Group on ensimmäisen vuotensa aikana työllistänyt yhteensä 28 alle 25-vuotiasta nuorta. Vakituisia työntekijöitä on tällä hetkellä 4.

Työntekijöinä toimii muun muassa valo- ja videokuvaajia, graafikoita, dj ja sisällöntuottajia. Prologue Groupin toimintaa tukee oma myyntiorganisaatio, joka pitää sisällään kuusi myynnin ammattilaista.

Syksyllä 2016 toimintaa ryhdyttiin kehittämään eteenpäin laajentamalla toimialaa tapahtumatuotannon lisäksi sosiaalisen median markkinointiin ja sisällöntuotantoon. Yrityksen palveluita paketoitiin helpommin lähestyttäviksi kokonaisuuksiksi, joita on helpompi tarjota asiakasyrityksille. Tammikuussa 2017 PG aloitti myynnin asiakkuuksien hankkimisessa. Vuoden 2017 aikana Prologue Group tavoittelee 260 000€ liikevaihtoa.


Prologue Group ratkaisee yritysten ongelmia laadukkaalla markkinoinnin toteutuksella. Luomme palveluita sekä ratkaisuja ongelmien pohjalta.
Olemmeko markkinointitoimisto, digitoimisto, mediatalo, mainostoimisto vai digitoimisto?
Se jää sinun päätettäväksi.

Yhteystiedot

Y-tunnus: 2736290-9
Vaihde:
020 730 5100
info@prologuegroup.fi

Tilaa uutiskirje!

Seuraa meitä!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram