020 730 5100 info@prologuegroup.fi

Prologue Group

on kaveriporukan vuoden 2016 alussa bissen ja kiinalaisen ruuan äärellä perustama yritys. Matkan varrella porukka on kasvanut ja toiminta vakiintunut. Ollaan joukko rentoja, mukautuvia ja ammattitaitoisia nuoria, joka ratkaisee yritysten ongelmia laadukkaalla markkinoinnin toteutuksella. Luomme palveluita sekä ratkaisuja ongelmien pohjalta. Olemmeko markkinointitoimisto, digitoimisto, mediatalo, mainostoimisto vai digitoimisto? Se jää sinun päätettäväksi.

Nyt on taas aika kasvattaa meidän osaajien määrää myyjän muodossa.

Tehtävän kuvaus:

Luonnollisesti myyjän päivärytmi tulee koostumaan lähinnä myynnin työtehtävistä. Porspektointia, uusasiakashankintaa, myyntitapaamisia ja asiakkuuksien hallintaa.

Pääset myös mahdollisuuksien mukaan osallistumaan meidän monimuotoisiin projekteihin, jos tarvittavia taitoja ja halua löytyy.

Hakijalta edellytetään:

Haluamme, että myyjä on hyvä työssään eli myynnissä. Kerro muita ominaisuuksia hakemuksessasi ja sopivimpien hakijoiden osalta niitä selvitellään lisää haastattelussa.

Työaika ja aloitus:

Varsinkin myynnin osalta pyritään työskentelemään arkisin 8-16. Mutta niin kauan kun hommat hoituu ajallaan voidaan tarpeen tullen joustaa.

Työsuhteen aloitus sovitaan valitun / valittujen henkilön kanssa helmi-huhtikuulle.

Yhteydenotot ja lisätiedot:

Siispä jos haluat haastaa itsesi, oppia ja kokea startup-henkisen työympäristön, lähetä työhakemus ja CV otsikolla Myyjä meille osoitteeseen rekry@prologuegroup.fi.

Lisätietoja saat sähköpostilla Riku Löppöseltä (etunimi@prologuegroup.fisekä puhelimessa keskiviikkoisin klo 10-15 (020 730 5100)

Haastattelut aloitetaan heti sopivien hakemusten saavuttua.

Hakemuksia vastaanotetaan  25.02.2018 klo 23:59 asti tai kun sopiva henkilö löytyy.

Riku Löppönen
Riku Löppönen

HR Director

040 0669 864
riku(at)prologuegroup.fi


Prologue Group ratkaisee yritysten ongelmia laadukkaalla markkinoinnin toteutuksella. Luomme palveluita sekä ratkaisuja ongelmien pohjalta.
Olemmeko markkinointitoimisto, digitoimisto, mediatalo, mainostoimisto vai digitoimisto?
Se jää sinun päätettäväksi.

Yhteystiedot

Y-tunnus: 2736290-9
Vaihde:
020 730 5100
info@prologuegroup.fi

Tilaa uutiskirje!

Seuraa meitä!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram