020 730 5100 info@prologuegroup.fi

Prologue Group on Business Finlandin (entinen Tekes) innovaatiosetelin palveluntarjoaja, mikä tarkoittaa sitä että meillä voi käyttää 5000€ arvoisen innovaatiosetelin.

Mikä on innovaatioseteli?

Innovaatioseteli on pk-yrityksille tarkoitettu apuraha, jolla on tarkoitus löytää uusia avauksia liiketoiminnan kasvun tueksi ja kannustaa yrityksiä innovaatiotoiminnan piiriin.

Millaiselle pk-yritykselle innovaatioseteli sopii?

Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi. Setelin arvo on 6 200 euroa  (5 000 euroa + alv). Voit käyttää sen innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

Miksi valita Prologue Group innovaatiosetelin palveluntarjoaksi?

Käytämme innovaatioprojekteissa työntekijöitämme kenellä on monipuolista osaamista ja vahvaa kokemusta innovaatiotoiminnasta. Työntekijöillämme on monien projektien kokemus uusien palveluiden ja tuotteiden innovoinnista sekä palvelumuotoilusta.

Käytämme myös projektista riippuen Millenial-verkostoa avuksi kun lopputuloksessa kohderyhmänä toimivat nuoret. Näin saamme juuri oikean kohderyhmän ajatuksia ja mielipiteitä jo innovaatio vaiheessa.

Lue lisää innovaatiosetelistä ja sen hakemisesta täältä.

Juho Räty
Juho Räty

CEO

044 252 0575
juho(at)prologuegroup.fi

Jätä yhteystiedot

niin olemme teihin yhteydessä!


Prologue Group ratkaisee yritysten ongelmia laadukkaalla markkinoinnin toteutuksella. Luomme palveluita sekä ratkaisuja ongelmien pohjalta.
Olemmeko markkinointitoimisto, digitoimisto, mediatalo, mainostoimisto vai digitoimisto?
Se jää sinun päätettäväksi.

Yhteystiedot

Y-tunnus: 2736290-9
Vaihde:
020 730 5100
info@prologuegroup.fi

Tilaa uutiskirje!

Seuraa meitä!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram