020 730 5100 info@prologuegroup.fi

Millenial -verkosto

Millenial -verkosto on Prologue Groupin nuorekkuuden kulmakivi. Ympäri suomea valitut 2000-luvulla syntyneet nuoret tukevat Prologuen asiakasprojektien innovointia ja markkinointi-ideoiden keksimistä.

Koulutukset

Koulutuksemme ovat avain paremman markkinoinnin ja sosiaalisen median tekemiseen. Teemme räätälöityjä koulutuksia juuri teidän tarpeeseen sekä kaikille avoimia koulutuksia ja tapahtumia tiloissamme.

Markkinoinnin strategiat

Hyvä markkinointistrategia alkaa markkinatutkimuksesta ja kartoittaa oikean tuoteportfolion menestyvän liiketoiminnan turvaamiseksi sekä maksimaalisen tuotto-odotuksen saavuttamiseksi.

Markkinoinnin automaatio

Markkinoinnin automaatio on järjestelmä, jonka tarkoituksena on nopeuttaa, tehostaa ja automatisoida markkinoinnin ja myynnin tehtäviä.

Hakukonemainonta

Google adwords-mainonnan avulla saavutat ihmiset juuri silloin kun he tarvitsevat palveluitasi tai heidän selaillessaan lempisivustojaan.

Videotuotanto

Films on tuottanut videoita mainos- ja musiikkivideoista keskisuuriin dokumenttituotantoihin.


.

Sosiaalinen media

Miksi toteutat markkinointia valotauluissa kaduilla ja busseissa sekä sanomalehdissä? Olisiko nyt hyvä aika siirtyä sosiaaliseen mediaan?


Prologue Group ratkaisee yritysten ongelmia laadukkaalla markkinoinnin toteutuksella. Luomme palveluita sekä ratkaisuja ongelmien pohjalta.
Olemmeko markkinointitoimisto, digitoimisto, mediatalo, mainostoimisto vai digitoimisto?
Se jää sinun päätettäväksi.

Yhteystiedot

Y-tunnus: 2736290-9
Vaihde:
020 730 5100
info@prologuegroup.fi

Tilaa uutiskirje!

Seuraa meitä!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram