020 730 5100 info@prologuegroup.fi

Koulutuksemme ovat avain paremman markkinoinnin ja sosiaalisen median tekemiseen. Teemme räätälöityjä koulutuksia juuri teidän tarpeeseen sekä kaikille avoimia koulutuksia ja tapahtumia tiloissamme.


Miten ja miksi sosiaalinen media?
Miten ja miksi sosiaalinen media? -koulutus on luotu motivoimaan ja kannustamaan sosiaalisen median käyttöön. Koulutuksessa vastataan muun muassa seuraaviin kysymyksiin.

Mitä hyödyn sosiaalisen median käytöstä? Miten toimin tehokkaammin sosiaalisessa mediassa? Mitä ja miksi minun kannattaa siellä tehdä?

Kesto: per koulutus n. 2,5 h

Hinta: 3-10 henkilöä 4h 460€


Ensimmäiset askeleet somessa - koulutuspaketti
Ensimmäiset askeleet somessa - koulutuspaketti sisältää kolme koulutus kertaa sosiaalisen median käytöstä. Koulutus lähtee tilien luomisesta ja sosiaaliseen mediaan tutustumisesta. Koulutus etenee koulutettavien taitojen mukaan ja tavoitteena on hallita viimeisen kerran jälkeen sosiaalisen median käytön perusteet niin yrityksenä kuin vapaa-ajalla.

Kesto: per koulutus n. 2,5 h

Hinta: 3-10 henkilöä 3 koulutus kertaa 1500€


Labyrinth x Business Manager - koulutus
Onko sinulla jo Facebook Business Manager käytössä mutta tarvitset apua? Vai harkitsetko sen käytöönottoa?

Järjestämme Labyrinth x Business Manager - koulutuksia kaksi kertaa kuukaudessa toimistollamme Suomen suurimman liikenneympyrän vieressä.

Kerromme vinkkejä onnistuneiden mainosten luontiin ja autamme sinut kädestä pitäen käyttämään kokoajan yleistyvää Facebook Business Manageria. Kerromme myös meidän some-tutkimus 2017 vastauksia. Vastauksia keräsimme 10-65 vuotiailta sosiaalisen median käyttäjiltä heidän reagoinnistaan mainontaan sosiaalisessa mediassa sekä heidän mielipiteitään mainonnan kehittämiseksi.

Koulutus on suunnattu Facebook-sivujen ylläpitäjille ja mainoksia tuottaville henkilöille. Voit käyttää Facebook-sivuasi joko henkilökohtaiseen käyttöön tai yrityksesi markkinoimiseen, koska koulutus sopii kaikille kokemattomista jo hieman Business Manageria käyttäneille.

Kesto: per koulutus n. 2,5 h

Hinta: 75€ / henkilö (sis. alv)

Labyrinth on kokonaisuus tapahtumia, joiden keskipisteenä on sosiaalinen media. Sosiaalisen median mahdollisuudet, painoarvo ja tulevaisuus on sokkeloinen kokonaisuus, jonka tueksi kehitimme Labyrinthin. Haluamme tuoda tapahtumia niin nuorille kuin aikuisille.

Näiden aiheiden esille tuominen laajemmassa mittakaavassa on tärkeä suuntaviiva Labyrinth tapahtumien järjestämiselle.

Lue lisää Labyrinthista täältä.


Somesokkelo
Prologue Group haluaa tuoda kouluille uuden tavan opettaa vanhemmille nuorten sosiaalisen median käyttäytymistä. Parhaat kouluttajat sille ovat nuoret itse.

Tarjoamme kouluille paketteja, joissa Prologuen nuoret työntekijät tulevat pitämään vanhempainillan yhteyteen koulutuksen somekäyttäytymisestä.

Koulutus on mahdollista tilata myös nuorille itselleen. Näissä koulutuksissa keskitymme enemmänkin fiksuun somekäyttäytymiseen ja siihen, mitä somessa kannattaa tehdä ja mitä ei. Tarkoituksena on koulutuksen myötä puuttua nuorten nettikiusaamiseen, netikettitietouteen sekä syrjäytymiseen.

Kesto: per koulutus n. 60 min

Hinta: vanhempainilta 350€ ja 120€ per ryhmä (+ alv 24%)

Lue lisää Somesokkelosta täältä.


Emilia Joensuu
Emilia Joensuu

Marketing Director

040 823 9843
emilia(at)prologuegroup.fi


Panu Musakka
Panu Musakka

Social Media Advisor & Consultant

050 410 4513

Jätä yhteystiedot

niin katsotaan yhdessä teille sopiva paketti!


Prologue Group ratkaisee yritysten ongelmia laadukkaalla markkinoinnin toteutuksella. Luomme palveluita sekä ratkaisuja ongelmien pohjalta.
Olemmeko markkinointitoimisto, digitoimisto, mediatalo, mainostoimisto vai digitoimisto?
Se jää sinun päätettäväksi.

Yhteystiedot

Y-tunnus: 2736290-9
Vaihde:
020 730 5100
info@prologuegroup.fi

Tilaa uutiskirje!

Seuraa meitä!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram