020 730 5100 info@prologuegroup.fi
Mitä markkinoinnin automaatio tarkoittaa?

Markkinoinnin automaatio on järjestelmä, jonka tarkoituksena on nopeuttaa, tehostaa ja automatisoida markkinoinnin ja myynnin tehtäviä.

Automatisoitu markkinointi tuottaa liidejä ja sitouttaa asiakkaita materiaaliisi tehokkaammin. Markkinoinnin automaation tavoitteena on konvertoida verkkosivukävijöitä asiakkaiksi. Se yhdistää sähköpostimarkkinoinnin, verkkosivujen analytiikan, liidien hallinnan, CRM -järjestelmät ja CAT -lomakkeet.

Markkinoinnin automaatiota kehittäessä suunnittelemme teille yhdessä mm. seuraavia asioita.

Inboundstrategia
Mitä InBoundilla halutaan saavuttaa, suoria ostajia vai liidejä? Kartoitetaan asiakasprofiilit ja heidän tarpeet.

Tehdään yhdessä!
Prologuen Inbound asiantuntijat toimivat kumppanina sparraamassa ja kehittämässä arvonluontia. Maksuttomalla ja mielenkiintoisella materiaalilla ihminen saadaan sitoutumaan tilaamaan markkinointianne.

Julkaisukalenteri
Suunitellaan yhdessä etukäteen mitä julkaistaan ja missä kanavissa. Voidaanko hyödyntää sosiaalista mediaa materiaalin jakamiseen? Julkaisukalenterilla ja sen seuraamisella pysyy Inbound tehokkaana kokoajan!

Verkkosivuun tarvittavat muutokset.
Useat verkkosivut ovat kankeita inboundin hyödyntämisessä. Niihin ei saa tarpeeksi tarvittavia ominaisuuksia. Kehitetään ja suunnitellaan yhdessä verkkosivut jotka vastaa nykypäivän tarpeita!

Mikäli kiinnostuit miettimään markkinoinnin automaatiota lisää, ota yhteys Juhoon, niin katsotaan yhdessä teille parhaiten sopivat ratkaisut!

Juho Räty
Juho Räty

CEO

044 252 0575
juho(at)prologuegroup.fi

Jätä yhteystiedot

niin olemme teihin yhteydessä!


Prologue Group ratkaisee yritysten ongelmia laadukkaalla markkinoinnin toteutuksella. Luomme palveluita sekä ratkaisuja ongelmien pohjalta.
Olemmeko markkinointitoimisto, digitoimisto, mediatalo, mainostoimisto vai digitoimisto?
Se jää sinun päätettäväksi.

Yhteystiedot

Y-tunnus: 2736290-9
Vaihde:
020 730 5100
info@prologuegroup.fi

Tilaa uutiskirje!

Seuraa meitä!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram