020 730 5100 info@prologuegroup.fi
Markkinointistrategia

on yrityksessä se strategia, joka kokoaa kaikki markkinoinnin tavoitteet yhdeksi suunnitelmaksi. Hyvä markkinointistrategia alkaa markkinatutkimuksesta ja kartoittaa oikean tuoteportfolion menestyvän liiketoiminnan turvaamiseksi sekä maksimaalisen tuotto-odotuksen saavuttamiseksi. Markkinointistrategia luo markkinointisuunnitelmalle perustan ja raamit.

Sosiaalisen median aikakaudella on tavallista kehittää markkinointistrategiaa useammalla eri osa-alueella, riippuen siitä, mihin yritys haluaa keskittyä.

Tavoitteena strategian kehittämisessä on aina kasvattaa yrityksen tulosta, tunnettavuutta sekä brändiä. Strategian avulla myös sitoutetaan seuraajanne aktiiviseen vuorovaikutukseen ja asiakkaiksi. Tykkäyksillä ei ole väliä, ellei ne konvertoidu euroiksi.

Sosiaalisen median strategia
Johtaa yrityksen toiminnan sosiaalisessa mediassa tulokselliseen markkinointiin. Ei luoda yritykselle turhanpäiväistä pöhinää vaan tuloksia.

Sisältöstrategia
Määritellään yrityksen tavoitteen sosiaalisen median käyttöön. Sekä suunnitellaan tavat, miten sosiaalisella medialla saavutetaan nämä tavoitteet. Tärkeimpänä tekijänä vaikuttaa kysymys “Minkälaista sisältöä juuri sinun yritys haluaa luoda ulospäin?”

Kanavastrategia
Tavoittaako teidän yritys kohderyhmänsä Instagramissa, Snapchatissa vai Facebookissa. Onko pakko olla kaikissa kanavissa? Missä kanavassa me voimme luoda arvoa asiakkaalle?

Meillä on laaja kokemus B2B ja B2C puolen markkinoinnin kehittämisestä alasta riippuen. Asiakkaamme ovat edustaneet kaikkea paloautoista villalankoihin. Ota yhteyttä Prologuen Juhoon, niin katsotaan yhdessä, miten teidän strategiaa voisi kehittää tai luoda kokonaan uuden!

Juho Räty
Juho Räty

CEO

044 252 0575
juho@prologuegroup.fi

Jätä yhteystiedot

niin olemme teihin yhteydessä!


Prologue Group ratkaisee yritysten ongelmia laadukkaalla markkinoinnin toteutuksella. Luomme palveluita sekä ratkaisuja ongelmien pohjalta.
Olemmeko markkinointitoimisto, digitoimisto, mediatalo, mainostoimisto vai digitoimisto?
Se jää sinun päätettäväksi.

Yhteystiedot

Y-tunnus: 2736290-9
Vaihde:
020 730 5100
info@prologuegroup.fi

Tilaa uutiskirje!

Seuraa meitä!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram