020 730 5100 info@prologuegroup.fi

Kuinka moni vanhempi oikeasti ymmärtää, miten nuoret käyttäytyvät sosiaalisessa mediassa? Kuinka hankalaa rajojen asettaminen ja somekäyttäytymisen valvominen on ilman faktoja? Asiat, jotka kauhistuttavat aikuisia saattavat olla nuorille arkipäivää.

Teetimme nuorille kyselyn heidän käyttäytymisestään sosiaalisessa mediassa ja vastauksia tuli yli 3 500 henkilöltä. 96% kyselyyn vastanneista nuorista sanoi, etteivät heidän vanhempansa valvo heidän sosiaalisen median käyttöä. Ainoastaan 0,8% sanoi heillä olevan päivittäinen tuntirajoitus sosiaalisen median käyttöön. Noin joka neljäs vastaaja kertoi lähettelevänsä alastonkuvia sosiaalisessa mediassa, näistä yli puolet muille kuin vakituiselle seurustelukumppanilleen. Kolmannes nuorista kertoi tulleensa kiusatuksi sosiaalisessa mediassa.

Prologue Group haluaa tuoda kouluille uuden tavan opettaa vanhemmille nuorten sosiaalisen median käyttäytymistä. Parhaat kouluttajat sille ovat nuoret itse.

Tarjoammekin kouluille paketteja, joissa Prologuen nuoret työntekijät tulevat pitämään vanhempainillan yhteyteen koulutuksen somekäyttäytymisestä. Koulutuksen aihe on:

"Sosiaalinen media nuorten silmin: miksi käyttäydyn somessa niin kuin käyttäydyn"

Nuoret kertovat ja esittelevät avoimesti omia somekanaviaan esimerkkeinä ja siitä lähdetään rakentamaan keskustelua siitä miksi ja miten he käyttävät somea. Koulutuksen aikana käydään siis vanhempien kanssa läpi kaikki nuorille arkipäivää olevat someasiat; selfiet, huomion hakeminen, suljetut ja avoimet profiilit, privaatit tilit sekä meemit. Trendien lisäksi käydään läpi myös kaikki yleisesti käytössä olevat somekanavat sekä niiden käyttötarkoitukset.

Koulutus on myös vahvasti kysymys & vastaus -muotoinen, jolloin aikuiset voivat kysyä kysymyksiä ja nuoret vastaavat niihin. Tässä koulutuksessa ei ole vääriä tai huonoja kysymyksiä.

Koulutus on mahdollista tilata myös nuorille itselleen. Näissä koulutuksissa keskitymme enemmänkin fiksuun somekäyttäytymiseen ja siihen, mitä somessa kannattaa tehdä ja mitä ei. Tarkoituksena on koulutuksen myötä puuttua nuorten nettikiusaamiseen, netikettitietouteen sekä syrjäytymiseen.

Koulutuspaketit

Some 1
Koulutus vanhempainiltaan, jossa käsitellään sosiaalista mediaa valtakunnallisen kyselymme pohjalta ja erikanavien käyttötarkoituksia.

Kesto: n. 60-90 min

Hinta: 380€ + alv 24%

Some 2
Koulutus peruskoulun luokille suuremmissa luokkaryhmissä (ryhmien kokoa tai määrää ei rajoita) sosiaalisen median todellisesta toimintatavasta ja käytöksestä netissä. Oppilaat myös vastaavat kyselyymme nimettömästi, josta tehdään kooste ennen vanhempainiltaa.

Koulutus vanhempainiltaan, jossa käsitellään sosiaalista mediaa kyselymme pohjalta ja verrataan koulun omien oppilaiden vastauksia valtakunnalliseen kyselyyn.

Kesto: per koulutus n. 60-90 min

Hinta: vanhempainilta 380€ ja 150€ per ryhmä + alv 24%

Maksuehto 14 pv, viivästyskorko 8,5% alkaen eräpäivästä, huomautusaika 7pv

Koulutukseen on hyvä varata 60-90 min aikaa. Kesto riippuu vahvasti vanhempien ja oppilaiden esittämien kysymysten määrästä.

 

Huomioithan, että kuuntelijamäärää ei ole rajattu. Koulutus voidaan järjestää aina 10 hengen porukoista yli 1000 hengen porukoille. Kouluttajillamme on kokemus kohdata myös suuria ihmismääriä.

Jos koulu järjestää vanhempainillat luokittain, voimme tehdä tarjouksen koulutuksista kaikille (tai osalle luokista) luokille erikseen. Tavoitteenamme on tarjota vanhemmille mahdollisuus matalan kynnyksen oppimiseen nuorten somekäyttäytymisestä. Siksi pyrimme pitämään koulutuksemme mahdollisimman edullisina. Jos koulullanne on tiukka budjetti mutta koulutuksemme kiinnostaa, niin olkaa meihin yhteydessä jolloin katsomme yhdessä tavan, jolla myös teidän koulunne pääsee osallistumaan koulutukseen.

Riku Löppönen
Riku Löppönen

HR Director

0400 669 864
riku(at)prologuegroup.fi


 

Varaa somesokkelo!

Jätä yhteystiedot

niin katsotaan yhdessä teille sopiva paketti!


Prologue Group ratkaisee yritysten ongelmia laadukkaalla markkinoinnin toteutuksella. Luomme palveluita sekä ratkaisuja ongelmien pohjalta.
Olemmeko markkinointitoimisto, digitoimisto, mediatalo, mainostoimisto vai digitoimisto?
Se jää sinun päätettäväksi.

Yhteystiedot

Y-tunnus: 2736290-9
Vaihde:
020 730 5100
info@prologuegroup.fi

Tilaa uutiskirje!

Seuraa meitä!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram