020 730 5100 info@prologuegroup.fi

Prologue Group perustettiin alunperin tapahtumatuotannon saralle ja vaikka sivuiltamme saattaa huomata on toimitamme siitä paljon kasvanut. Tapahtumien järjestämisestä emme ole kuitenkaan luopuneet.

Tarjoamme tapahtumien saralla musiikkipalveluiden, järjestyksenvalvonnan ja kalustovuokrauksen lisäksi isompiakin kokonaisuuksia. Olemme valmiita luomaan onnistuneen kokonaisuuden suunnitteluvaiheesta jälkimarkkinointiin asti.

Koetko, että joku asia tapahtuman järjestämisessä on liian suurta, hankalaa tai puhtaasti uudella alueella? Luodaan yhdessä juuri sopiva keino saada ideasi toteutumaan onnistuneesti alusta loppuun. Oli kyseessä yrityksesi pikkujoulut tai 50-v juhla niin odotamme jo teitä.

Puhtaasti Prologue Groupin tapahtumista vahvinta roolia vetää Labyrinth tapahtumakonsepti. Labyrinth on kokonaisuus tapahtumia, joiden keskipisteenä on sosiaalinen media. Sosiaalisen median mahdollisuudet, painoarvo ja tulevaisuus on sokkeloinen kokonaisuus, jonka tueksi kehitimme Labyrinthin. Haluamme tuoda tapahtumia niin nuorille kuin aikuisille.

Näiden aiheiden esille tuominen laajemmassa mittakaavassa on tärkeä suuntaviiva Labyrinth tapahtumien järjestämiselle. Labyrinth tapahtumakonsepti ottaa muotoaan vähitellen ja siitä tullaan kuulemaan nopeammin kuin uskoisi.  Lue lisää Labyrinthista täältä.

Emilia Joensuu
Emilia Joensuu

Marketing Director

040 823 9843
emilia(at)prologuegroup.fi

Jätä yhteystiedot

niin katsotaan yhdessä teille sopiva tapahtuma!


Prologue Group ratkaisee yritysten ongelmia laadukkaalla markkinoinnin toteutuksella. Luomme palveluita sekä ratkaisuja ongelmien pohjalta.
Olemmeko markkinointitoimisto, digitoimisto, mediatalo, mainostoimisto vai digitoimisto?
Se jää sinun päätettäväksi.

Yhteystiedot

Y-tunnus: 2736290-9
Vaihde:
020 730 5100
info@prologuegroup.fi

Tilaa uutiskirje!

Seuraa meitä!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram