Prologue Events Oy:n varsinainen yhtiökokous oli 12.6.2017. Yhtiökokouksessa vahvistettiin tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2016.

Prologue Events Oy:n ensimmäinen toimintavuosi oli voitollinen. Yhtiökokous oli yksimielinen, ettei osingonjakoa suoriteta vuoden 2016 tilinpäätöksen perusteella, vaan voitto käytetään yhtiön kehittämiseen toimivuonna 2017.

Yhtiökokous päätti tehdä myös muutoksia hallituksen rakenteeseen taatakseen hallitustyön toimivuuden. Hallituksen entinen puheenjohtaja Juho Räty siirtyy yhtiön toimitusjohtajaksi. Hallituksen puheenjohtajaksi siirtyy pitkän järjestöpuolen hallitustaustan koulima Riku Löppönen.

“Vuoden 2017 tärkeimpänä toimenpiteenä tulemme keskittymään hallitustyöskentelyn tehostamiseen. Hallituksena meillä on tärkeä rooli yrityksen kasvun luotsauksessa yhdessä toimitusjohtajan kanssa. Tulemme keskittymään myös hallitustyöskentelyn avoimuuteen. Työntekijöillämme tulee olla selkeä kuva koko organisaatiosta ja sen toiminnasta“, kertoo vasta valittu puheenjohtaja Riku Löppönen.

Vuoden 2017 hallitukseen valittiin seuraavat henkilöt:

Riku Löppönen, hallituksen puheenjohtaja
Juho Räty, hallituksen jäsen
Mikko Mars, hallituksen jäsen
Emilia Joensuu, hallituksen jäsen

Yhtiökokous päätti myös laajentaa yhtiön toimialaa vastaamaan kasvutavoitteiden edellytyksiä. Samalla myös päätettiin rekisteröidä yrityksen markkinointinimenä jo käytössä ollut Prologue Group yrityksen viralliseksi nimeksi.

Lisätiedot:

Juho Räty
Toimitusjohtaja
juho(at)prologuegroup.fi

Riku Löppönen
Hallituksen puheenjohtaja
riku(at)prologuegroup.fi


Artikkelikuva: Katharina Möbius / Prologue Group