020 730 5100 info@prologuegroup.fi

Pidämme sosiaalista mediaa tärkeänä osana markkinoinnin kokonaisuutta. Sosiaalinen media on paikka, missä ihmiset viihtyvät joka päivä.

Miksi toteutat markkinointia valotauluissa kaduilla ja busseissa sekä sanomalehdissä? Olisiko nyt hyvä aika siirtyä sosiaaliseen mediaan?

Tarjoamme juuri sinun ongelmaasi palvelukokonaisuuksia, jotka pääset itse kokoamaan kanssamme. Aloitamme aina ensin ongelmien ja tavoitteiden tunnistamisesta, jotta haluttu lopputulos saavutetaan parhaalla mahdollisella tavalla, koska keinoja on monia.

Mitä keinomme sitten ovat?

Sisällöntuotanto
Sosiaalisen median tilien ylläpidossa kaikista tärkeintä on sisällöntuotanto.  Sisältö rakentuu kuvien, videoiden, tekstien ja kampanjoiden myötä. Voimme muodostaa tarpeesi mukaan sopivia kokonaisuuksia, jotta sisältösi sosiaalisessa mediassa olisi monipuolista.

Olemme koonneet yritykseemme lahjakkaita tekijöitä, jotta jokaiselle sisällöntuotannon muodolle olisi parhaat mahdolliset lähtökohdat. Työntekijöidemme taustat löytyvät monilta eri aloilta, joten ole rohkea vaikka sinusta tuntuisi ettei alasi sovi sosiaaliseen mediaan! Meidän kaikkien asiakkaat ovat sosiaalisessa mediassa.

Päivitysvastuu
Päivitysvastuu pitää sisällään 2-5 kertaa viikossa sosiaalisen median tilien päivittämisen yhdessä päätettyjen tavoitteiden toteuttamiseksi. Päivitysvastuu on hyvä valinta kun tuntuu, että homma on hukassa. Sosiaalisen median ulkoistamisen etuna on se, että sisältö on yhdenmukaista, asiakaspalvelu nopeaa, postaukset nokkelia ja tavoitteet täyttävää.

Mainokset
Mainokset ovat sosiaalisessa mediassa näkyviä “sponsoroituja” julkaisuja. Olemme luoneet monia mainoksia sosiaaliseen mediaan ja suuria summia käyttäneenä meille on myös karttunut vankka osaaminen mainosten suunnittelussa.

Haluatko luoda onnistuneita mainoksia luovalla ja innovatiivisella viestillä? Haluatko helpottaa taakkaasi? Voimme hoitaa mainosten suunnittelun, toteutuksen, sisällön, seurannan sekä raportoinnin puolestasi.

Ideas & Innovations
Ideas & Innovatios on palvelukonsepti, jossa yritys ja Prologue Group tekevät yhteistyötä parempi liiketoiminta tavoitteenaan. Konsepti toteutetaan sovittuna ajanjaksona. Ajanjakson aikana yritys pääsee tavoittelemaan parempaa myyntiä pelkästään sosiaalisen median kanavien sisällön kehittämisen avulla.

Mistä 6kk Ideas & Innovations palvelukonsepti sitten koostuu?

Aloitusraportti, jossa käydään läpi kanavien sen hetkinen tilanne ja analysoidaan heikkoudet ja vahvuudet sosiaalisessa mediassa sekä määritellään tavoitteet 6 kk ajanjaksolle.

Millenium-verkoston kuukausittainen ideointi workshop.

Tiimin kuukausittainen ideointi workshop.

Kuukausittainen raportti sosiaalisen median kanavien kehityksestä, joka pitää sisällään tiimin ja millenium-verkoston kuukauden 3 uutta innovaatiota yrityksen sosiaalisen median kanaviin.

Kuukausittainen tapaaminen, jossa yritys ja timi pääsevät keskustelemaan ja kehittämään yhdessä ideoita sekä käymään kehityksen läpi.

Loppuraportti, jossa käydään läpi 6kk ajan onnistumiset ja saavutettu kasvu.

Strategiat
Meillä on käytössä monia strategiamalleja parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Haluatko määritellä yrityksen tavoitteet sosiaalisen median käyttöön? Minkälaista sisältöä juuri sinun yrityksesi haluaa luoda ulospäin? Missä kanavassa me voimme luoda arvoa asiakkaille?

Lue lisää strategioista täältä.

Koulutukset
Koulutuksemme on luotu kehittämään taitoja toimia sosiaalisessa mediassa yrityksenä kuin yksityishenkilönä.

Lue lisää koulutuksista täältä.

Emilia Joensuu
Emilia Joensuu

Marketing Director

040 823 9843
emilia(at)prologuegroup.fi

Jätä yhteystiedot

niin katsotaan yhdessä teille sopiva paketti!


Prologue Group ratkaisee yritysten ongelmia laadukkaalla markkinoinnin toteutuksella. Luomme palveluita sekä ratkaisuja ongelmien pohjalta.
Olemmeko markkinointitoimisto, digitoimisto, mediatalo, mainostoimisto vai digitoimisto?
Se jää sinun päätettäväksi.

Yhteystiedot

Y-tunnus: 2736290-9
Vaihde:
020 730 5100
info@prologuegroup.fi

Tilaa uutiskirje!

Seuraa meitä!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram